Kan man ta lån på Anyfin?

Om Anyfin

Anyfin är en finansiell teknologitjänst, eller fintech, baserad i Sverige. Deras affärsmodell bygger på att hjälpa kunder att sänka sina räntekostnader på befintliga lån och krediter, snarare än att erbjuda nya lån. Anyfin fokuserar på att göra personliga finanser mer transparenta och rättvisa för kunderna.

Hur fungerar det?

Istället för att ge ut nya lån, tar Anyfin över dina befintliga lån eller krediter och erbjuder ofta en lägre ränta. Du skickar enkelt in information om ditt befintliga lån eller kredit till Anyfin genom en bild på din senaste faktura, och de gör en bedömning av hur mycket du kan spara genom att använda deras tjänster.

Vilka lån kan refinansieras?

Anyfin fokuserar främst på att refinansiera mindre lån, såsom kreditkortsskulder och delbetalningar. Tanken är att genom att erbjuda en lägre ränta, kan de hjälpa kunderna att spara pengar och betala av sina skulder snabbare.

Vad behöver man för att använda Anyfin?

För att använda Anyfin behöver du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. Du behöver också ha en mobiltelefon och tillgång till BankID för att kunna verifiera din identitet.

Du behöver också ha ett befintligt lån eller kredit som Anyfin kan ta över. Om du inte har det, kommer Anyfin inte att kunna hjälpa dig, eftersom de inte erbjuder nya lån.